Vielä oli aikaa ottaa viimeiset yhteiset valokuvat muistojen kalenteriin. Ja kyllä niitä muistoja olikin syntynyt lyhyessä ajassa.

Bussit odottivat tavaroitamme kauniissa rivissä. Kuskit antoivat ohjeita miten tavarat kannattaa pakata ja mihin kukin nyssäkkä menee. Että on sitten helpompi purkaa toisessa päässä. Jos tavarat viskottaisiin vain busiin ne eivät mahtuisi ja toisekseen mitään ei löytäisi perillä.

Leirialue siistittiin odottamaan seuraavia leiriläisiä, jotka ovakin tulossa jo seuraavalla viikolla kun Mikkelin ja Kuopion hiippakuntien seurakuntien tytöt ja pojat valloittavat Partaharjun.

 

Leirituoli jäi odottamaan seuraavia leiriläisiä. Onkohan se tuossa viellä kahden vuoden päästä heinäkuussa kun seuraava Partaharjun suurleiri alkaa. Pitää tulla katsomaan.

Kategoria: Torstai 22.6.

0 thoughts on “Illaksi kotiin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vastaavia artikkeleita

Torstai 22.6.

Jumalan silmien alla

Marssimme viimeisen kerran Aarre-leirinä Ristikiven kirkkoon. Oli jumalanpalveluksen aika. Jumalanpalveluksen aluksi kiitimme leirillä työskennelleitä vapaaehtoisia ja saivat kyllä kiitoksen kaikki me leiriläisetkin. Yhdessä tehtiin hieno leiri. Leirikappalainen Heikki johdatti meidät sitten jumalanpalvelukseen, jossa yhdessä lauloimme Lue lisää...

Torstai 22.6.

Pakkaus alkoi

Hyvä kun oltiin herätty niin alkoi pakkaus. Justhan me tultiin tänne. Alkoi vimmattu etsintä missä kaikki tavarat ovat. Leirillä menevät hieman sekaisin. Hanskat löyty tuolta. Hei, kenen sukka tämä on. Paljon on meillä tavaroita, mutta Lue lisää...