Marssimme viimeisen kerran Aarre-leirinä Ristikiven kirkkoon. Oli jumalanpalveluksen aika. Jumalanpalveluksen aluksi kiitimme leirillä työskennelleitä vapaaehtoisia ja saivat kyllä kiitoksen kaikki me leiriläisetkin. Yhdessä tehtiin hieno leiri.

Leirikappalainen Heikki johdatti meidät sitten jumalanpalvelukseen, jossa yhdessä lauloimme ja rukoilimme. Taivaallisen Isän palveltavina on hyvä olla.

Aarre-leirin aarre on meille armo. Jumalan meihin kohdistuva rakkaus juuri sellaisina kuin me kukin olemme.

Maailman korkein kirkko on Ristikiven kirkko.

Leirinjohtaja Stella muistutti meille leirijumalanpalveluksen lopuksi avajaisista ja kuin katsoimme ympärillemme ja itseämme kuin peilistä. Olimme löytäneet aarteen. Saamme viedä sen mukanamme.

Stella ja Heikki piirsivät lopuksi lähtiessämme ristin otsaamme ja siunasivat meidät kotimatkalle. Jumalan siunauksen alla lähdimme leirialueelle vielä lounaalle ja bussien pakkaamiseen.

Kategoria: Torstai 22.6.

0 thoughts on “Jumalan silmien alla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vastaavia artikkeleita

Torstai 22.6.

Illaksi kotiin

Vielä oli aikaa ottaa viimeiset yhteiset valokuvat muistojen kalenteriin. Ja kyllä niitä muistoja olikin syntynyt lyhyessä ajassa. Bussit odottivat tavaroitamme kauniissa rivissä. Kuskit antoivat ohjeita miten tavarat kannattaa pakata ja mihin kukin nyssäkkä menee. Että Lue lisää...

Torstai 22.6.

Pakkaus alkoi

Hyvä kun oltiin herätty niin alkoi pakkaus. Justhan me tultiin tänne. Alkoi vimmattu etsintä missä kaikki tavarat ovat. Leirillä menevät hieman sekaisin. Hanskat löyty tuolta. Hei, kenen sukka tämä on. Paljon on meillä tavaroita, mutta Lue lisää...